Oca 11, 2021 - Oca 25, 2021

Özyeğin Üniversitesi Öğrencileri Girişimcilik Vakfı’nda

Türkiye’de girişimcilik kültürünü oluşturmak ve yaygınlaştırmak adına 2014 yılında kurulan Girişimcilik Vakfı’nın (Girvak) üniversite öğrencilerini desteklediği “Fellow Programı” sonuçları açıklandı. 2020’de 171 farklı üniversiteden 114 bin 293 öğrencinin başvuru yaptığı programa üniversitemizden 3 yeni “Fellow” ve 3 “Challenger” dahil oldu. 2019 yılında programa seçilen Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencimiz Uğurcan Ayık’ın yanı sıra Makine Mühendisliği programından Serkut Haşimoğlu, İşletme programından Barış Arat ve Uluslararası İlişkiler programından Mustafa Kürşat Yalçın “Fellow” olarak; Hukuk programından Doğa Satı, Elektrik-Elektronik Mühendisliği programından Musa Berkay Kocabaşoğlu ve Mimarlık programından Ahmet Furkan Yılmaz “Challenger” olarak seçildi.

Girvak Fellow Programı, üniversite öğrencileri arasından seçilen Fellow’lara 12 ay boyunca burs imkanı sağlıyor ve iki ayda bir düzenlenen “FellowUp” buluşmalarında katılımcıların ilham verici girişimcilerle buluşmalarına ve global bir ağın parçası haline gelmelerine olanak tanıyor.

Programa seçilen tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.