Mayıs 10, 2024 - Mayıs 17, 2024

ÖzÜ Vis Moot Takımı için Başvurular Devam Ediyor!

Değerli Öğrencilerimiz,

ÖzÜ Vis Moot Takımı için Başvurular Devam Ediyor!

Vis Moot olarak da bilinen prestijli Willem C. Vis Uluslararası Ticari Tahkim Yarışması’na katılacak Özyeğin Üniversitesi Takımı'nın başvurularının başladığını büyük bir sevinç ve heyecanla duyuruyoruz!

Özetle Vis Moot, hukuk öğrencilerinin uluslararası ticari satış hukuku ve tahkim konularını öğrenmelerini ve uygulamalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen bir yarışmadır. Katılan öğrencilere uluslararası bir ticari uyuşmazlıkta avukat rolü üstlenip memorandum hazırlama, ardından da Viyana'da yüz yüze düzenlenen sözlü aşamaya katılma şansı tanınmaktadır.

2024-2025 Akademik yılında Vis Moot takımına katılmak isteyen hukuk öğrencilerini yukarıdaki afişte yer alan formu doldurmaya davet ediyoruz. Başvurusu olumlu bulunan öğrenciler Bahar dönemi bitmeden sözlü mülakata çağrılacak, mülakatı olumlu geçen öğrenciler takıma katılmaya davet edilecektir.

Hayatta bir kez yaşanacak bu serüvene sizi de davet ediyoruz!

Başvuru linki: https://forms.gle/x1vVcNzh38D7pacbA

Dr. Öğr. Üyesi (ÜAK Doç.) Sendi Yakuppur