Mayıs 01, 2020 - Mayıs 06, 2020

SEPG: Pandemi Günlerinde Bilişim Sektörü ve Mülakat İpuçları

Webinar Link

Sektörel Eğitim ve Profesyonel Gelişim olarak Pandemi Günlerinde Webinar Serimizin ilk konuğu Sn. Özlen Karaçal.

Tarih: 05 Mayıs 2020, Salı
Saat: 18:00 - 19:00
Kayıt: LinkProfessional/Events

Özlen Karaçal, BrainArt HR Genel Müdür;

16 yıldır İnsan kaynakları alanında çalışmalar yapan Özlen Karaçal, Siemens Business Services ve Meteksan Bilişim Gurubu gibi teknoloji şirketlerde insan kaynaklarının tüm fonksiyonlarında görevler almış, daha sonra Bilge Adam, RDC Partner ve Tekna Bilişim Hizmetleri gibi, yine teknoloji odaklı olan ama seçme yerleştirme&outsourcing hizmetleri konusunda danışmanlık alanına odaklanmıştır.

2015 yılında kurulan BrainArt HR Consulting ve BrainArt IT firmalarının kurucusu olan Karaçal, Tüm seçme yerleştirme süreçlerine ek olarak özellikle Teknoloji Profesyonellerinin İşe Alımı konusunda sektörün bilinen isimlerinden biri haline gelmiştir. Çok sayıda kurumsal firmanın teknoloji departmanları için her seviyede ekipler kurmuş, IT pozisyonlarında seçme yerleştirme konusunda eğitimler vermiş ve pek çok “İşe Alım Danışmanı” yetiştirmiştir.