Ağu 29, 2020 - Eyl 07, 2020

İş Birliği 4.0 Platformu Pilot Eğitim

İSTKA desteğiyle Özyeğin Üniversitesi olarak hayata geçirdiğimiz İş Birliği 4.0 Eğitim Platformu ücretsiz pilot eğitimi 7 Eylül Pazartesi günü başlıyor!

Kurumlar ve girişimlerin iş birliği geliştirme stratejisi ve metodolojisini oluşturmasını sağlayacak ve 4 hafta sürecek eğitimde katılımcılar, online platform üzerinden içerikleri izleyecek ve çalışma kitabından takip edebilecek. Ayrıca her hafta gerçekleştirilecek ve 2 saat sürecek mentorluk seanslarında programa katılan kurum ve girişimlere buluşma imkanı sağlanacak.

Pilot Eğitim Dönemine katılım için başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Pilot eğitim kontenjanı 60 kişi ile sınırlıdır. Başvurular 31 Ağustos Pazartesi 17.00’de sonlanacaktır. Sınırlı sayıda kontenjan nedeniyle ilk başvuran kurum ve girişimlere öncelik verilecektir. Değerlendirmenin ardından sonuçlar 2 Eylül Çarşamba günü açıklanacaktır.

Başvuru ile ilgili sorularınızı merve.cavdar@ozyegin.edu.tr mail adresine yazabilirsiniz.