Şub 28, 2022 - Mar 07, 2022

Psikoloji Yüksek Lisans Kısmi Zamanlı Çalıştırılacak Öğrenci İlanı

İş tanımı:

Devam eden Erken Çocuklukta Öz Düzenleme projesinin bir parçası olarak veri toplama ve anaokulu ziyaretleri gibi görevleri üstlenmek.

Okul öncesi çocukların öz düzenleme becerilerini etkileyen bireysel ve çevresel faktörlerin araştırıldığı proje kapsamında ebeveynlik davranışları, çocuk mizaç özellikleri, öğretmen-çocuk ilişkileri ve teknoloji kullanımını üzerine ölçümler yapılmaktadır.

Projede çalışacak öğrencinin haftada 15 saatini proje için ayırması gerekmektedir. Çalışma süresinin haftanın günlerine dağılımı, işin başlama ve bitim saatleri birim yöneticilerince anaokulu ziyaretlerine bağlı olarak belirlenecektir.

*Bir kişi alınacaktır.

Aranan Nitelikler:

Psikoloji tezli yüksek lisans öğrencisi

Erken çocuklukta öz-düzenleme becerileri üzerine ölçme-değerlendirme tecrübesi olan

Sosyal ve davranışsal bilimlerde sıkça kullanılan veri analizi tekniklerine hakim

Not ortalamasının (GPA) 3.00 ve üstü (3.00 altındaki adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır.)

Tek başına ve takım ile uyum içerisinde çalışabilen

Disiplinli ve sorumluluk sahibi

Organizasyon yeteneği gelişmiş

İletişim yeteneği yüksek

Okula gidip gelmeye ve fazladan okulda kalmaya gönüllü

Proje ekibi ile yoğun bir şekilde çalışabilecek (anaokulu ziyaretleri gibi)

Disiplin cezası almamış

Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenimine devam eden

T.C. uyruklu

Yükseköğretim Kurumları Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Usul ve Esasları”na buradan ulaşabilirsiniz.

Kişisel verileriniz değerlendirme ve işe alım süreçlerinde işlenecektir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Aydınlatma Metnimize buradan ulaşabilirsiniz.

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin özgeçmişleri ile birlikte aydınlatma metninde yer alan “Veri Sahibi Başvuru Formu”nun imzalı nüshasını 06.03.2022 tarihine kadar sbe@ozyegin.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

CV örneği için lütfen tıklayınız.