Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Ara 13, 2018 - Ara 19, 2018

DAVET: Yenilikçi Ara Yüz Yapıları (YAY) Platformu Proje Tanıtım Toplantısı



Değerli Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz,

 

Özyeğin Üniversitesi’nin Ortaklar arasında yer aldığı, Marmara Üniversitesi tarafından yürütülen “Yenilikçi Ara Yüz Yapıları (YAY) Platformu” Projesi İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı kapsamında desteklenmektedir. 

Proje ile Üniversiteler ve teknoparklar bünyesindeki Teknoloji Transfer Ofisleri ile sanayi Ar-Ge Merkezleri gibi farklı oluşumlardaki Ara Yüz Yapılarının, katılımcı ve kapsayıcı yöntemlerle işlevselliklerinin artırılmasına ve kapasitelerinin daha etkin değerlendirilmesine yönelik bir işletme modeli geliştirilecektir. Bu sayede, Ara Yüz Yapılarının hizmet ağlarındaki sanayi kuruluşlarının, katma değeri yüksek ürün üretmeleri, teknoloji tabanlı rekabet yetkinliklerini geliştirmeleri ve yenilik kapasitelerini arttırmaları hedeflenmektedir.

Özyeğin Üniversitesi olarak paydaşlarımızın katılımı ile bir Proje Tanıtım Etkinliği düzenleyeceğiz. Etkinlikte YAY PLATFORMU tanıtılacak ve davetlilerden proje kapsamında gerçekleştirilecek “Ara Yüz Kurumlardan Paydaş Beklentilerine İlişkin Anketi”nin hazırlanmasına yönelik görüş alınacaktır.

18 Aralık 2018 Salı günü 14.00-16.00 saatleri arasında Özyeğin Üniversitesi ÖzÜ-X binası B04 no’lu salonda gerçekleştirilecek olan “Yenilikçi Ara Yüz Yapıları YAY Platformu” tanıtım ve görüş alışverişi toplantımıza katılımınız bizlere güç katacaktır.

 

Saygılarımızla,

Özyeğin Üniversitesi

Teknoloji Transfer Ofisi