Mar 29, 2019

İbrahim Betil ÖzÜ'de - Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük

Değerli ÖzÜ Mensupları,

29 Mart 2019, Cuma günü saat 13:30'da AB2 - G30 sınıfında İbrahim Betil'i Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük başlıklı seminerine davetlisiniz.

Seminer SEC 101 - Üniversite Yaşamına Giriş Dersi kapsamında gerçekleşmektedir.

İbrahim Betil, 1994 yılına kadar; Türkiye’de ve yurt dışında çeşitli sınai ve mali kuruluşların, Garanti Bankası gibi ticari bankaların genel müdürlüğünü, yönetim kurulu başkanlığını yapt, kuruculuğunu üstlendi. Aynı zamanda 1994 yılı sonrasında Türkiye’deki eğitim hayatı ve sivil toplum aktiviteleri ile yakından meşgul oldu.

İbrahim Betil, çeşitli üniversitelerde dersler ve seminerler verdi. Radyo ve TV programları, çeşitli dergi ve gazetelerde köşe yazarlığı yaptı. Hafiften Bankacılık isimli bir kitap yazdı. İstanbul ve Adapazarı ENKA Okulları’nın Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı gibi çeşitli vakıfların ve derneklerin kuruculuğunu, yönetimini üstlendi. Uluslararası Bakolarya (IB) Organizasyonu Yönetim Kurulu üyeliği ve Avrupa-Ortadoğu-Afrika Bölge Danışmanlığı’nı yaptı.

Halen:

• Kurucuları arasında olduğu Toplum Gönüllüleri Vakfı – TOG ve
  • Adapazarı Enka Okulları Yönetim Kurulu başkanı,
  • Mahalle Afet Gönüllüleri Vakfı – MAG yönetim kurulu üyesidir
  • Uluslararası Bakalorya (IB) Organizasyonu Yönetim Kurulu üyesidir.
  • Uluslararası Sosyal Girişimcilik Kuruluşu – ASHOKA üyesidir.
  • Sınai ve Mali sektörde çeşitli şirketlerde yönetim kurulu üyeliği ve danışmanlık yapmaktadır.