Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Eyl 27, 2019 - Kas 26, 2019

ÖzÜ Yaşamı ve Etkinlikleri

Değerli ÖzÜ öğrencileri, 

2019-20 akademik yılının bu ilk haftasında Oryantasyon etkinliğimiz ile yeni kayıtlı öğrencilerimizi, Welcome Week’in renkli kulüp etkinlikleri ile tüm öğrencilerimizi ve Homecoming ile mezunlarımızı karşılıyoruz. Yıl boyu devam edecek çok sayıda akademik, sosyal, sanatsal ve kültürel etkinlikte üniversitemizin tüm mensuplarının bir araya gelmelerini ve keyifli zaman geçirmelerini diliyoruz. Öğrenci kulüplerimize üye olarak, kampüs ile yurt sosyal yaşamına yönelik tüm proje fikirlerinizi Öğrenci Yaşam Ofisi ile paylaşarak ve akademik konularda Fakültelerinize başvurarak, sizler de bu etkinliklerin sadece katılımcısı değil aynı zamanda planlayıcısı ve düzenleyicisi olabilirsiniz.  

Üniversite yaşamınıza yönelik tüm geri bildirim, öneri ve şikayetleriniz için doğrudan ilgili birimlerle temasa geçebileceğinizi hatırlatmak isteriz. Taleplerinizi Solution Center üzerinden de iletebilirsiniz. Üniversitemiz, resmi iletişim kanalları olarak ÖzÜ web sayfası, (ozu.edu.tr/ozyegin.edu.tr) eposta hesapları, LMS, MyOzU ve resmi sosyal medya hesaplarını kullanmaktadır. Güncel, güvenilir ve doğru bilgi bu kanallardan paylaşılmaktadır.

Kampüsümüzde düzenlenen resmi etkinlikler de gerekli onay süreçlerinin tamamlanmasının ardından ilgili öğrenci kulüpleri ve akademik/idari birimler tarafından organize edilmekte, bu etkinliklerle ilgili bilgilendirme ise MyOzU aracılığıyla yapılmaktadır.

Öğrenci kulüpleri ve akademik/idari birimlerin ev sahipliği yaptığı resmi etkinlikler dışında, bazı sosyal sorumluluk projelerinin faaliyetlerine de üniversitemizin duyarlılığı çerçevesinde izin verilebilmektedir. Kimi zaman buluşma, forum vb. adlar altında düzenlenen toplu öğrenci etkinliklerine ise, ifade özgürlüğü çerçevesinde fırsat tanımak amacı ile kampüsümüzde alan açılabilmektedir. İçerik ve şekil olarak üniversitenin belli onay süreçlerinden geçmemiş, resmi bir kimliği veya temsiliyeti olmayan bu tür etkinliklerde yapılan paylaşımların üniversite için bir bağlayıcılığı olmadığını belirtmek isteriz.

Tüm öğrencilerimize 2019-20 akademik yılında da üniversitemizin sunmuş olduğu fırsatları ve daha fazlasını hayata geçirebilecekleri, keyifli ve başarılı bir üniversite yaşamı dileriz.