Kas 13, 2019 - Kas 20, 2019

Deneme Erişimi: Cabells' Journal Whitelist and Blacklist

Değerli Kütüphane Kullanıcılarımız,

Cabells dergi listeleri 26 Kasım 2019 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Cabells bir dergi keşif kaynağıdır. Makale göndermek için dergi seçme konusunda yardımcı olacak iki veri tabanı sunar; Journal Blacklist, yağmacı, aldatıcı ve sahte dergilerin taranabildiği tek veri tabanıdır. Journal Whitelist, doğrulanmış ve saygın akademik dergiler hakkında kritik bilgiler içeren, taranabilir bir veri tabanıdır.

Konu kapsamı: Ekonomi, finans, işletme, pazarlama, bilgisayar bilimleri ve iş bilişim sistemleri, eğitim müfredatı ve metotları, eğitim psikolojisi ve yönetimi, eğitim teknolojileri ve kütüphane bilimi, psikoloji, matematik, fizik vb.

Ayrıntılı kullanım videoları için lütfen tıklayınız.

Lütfen Trial Database Feedback Form’u doldurup kaynağın değerlendirilmesine katkıda bulunun. Öğrenci girişi için lütfen burayı tıklayın. İdari ve akademik personel girişi için lütfen burayı tıklayın.

Saygılarımızla,

Kütüphane