Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Kas 16, 2019

Basında ÖzÜ - Gayrimenkulde Büyük Buluşma

Hürriyet

TÜRK gayrimenkul sektörü, tüm bileşenleri ile farklılık, yenilik, sürdürülebilir bir gelecek ve ortak yarar adına RE360'ta bir araya gelecek. Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ile Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Gayrimenkulun Büyük Buluşması-RE360', 10-11 Aralık 2019 tarihlerinde Svvissotel The Bosphorus Hotel'de gerçekleşecek. Gayrimenkul buluşmasında sektörün meselelerinin ele alındığı, kritik gelişmelerin yorumlandığı ve yeni döneme dair değerlendirmeler yapılacak oturumlar gerçekleşecek. Buluşmada, kamudan özele, yatırımcıdan hizmet üretenine kadar tüm ilgili kurum ve kuruluşlar bir araya gelecek.

Sotca Töreni 11 Aralık'ta

Hürriyet'in öncülüğünde gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarım aynı çatı altmda buluşturan Sign of the City Awards (SOTCA) töreni de bu buluşma kapsammda gerçekleşecek. Şehirlere imza atan projelerin ödüllendirileceği yarışma için RE360 Konferansı ile işbirliği yapıldı. Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, 11 Aralık akşamında RE360'ın son panelinin ardından gerçekleşecek olan ödül töreninin her iki organizasyona daha da anlamlı bir değer kattığına değindi. Yonca Aközer, "Konuları hem lokal hem de global seçmeye çalıştığımızdan dolayı bu yü en çok yabancı konuşmacının katılacağı bir RE360 Konferansı gerçekleşecek. Sektörün güncel ve uzun vadedeki sorularım yine sektörün önde gelen kuruluşları ve liderleriyle birlikte masaya yatırıp tartışacağımız konferansı kaçırmamanızı tavsiye ederim" dedi.

İlgi Çeken Oturumlar

Geçtiğimiz yıl bilgilendirici oturumlar düzenlenen RE360'ta bu yıl, Reed Midem Gayrimenkul Bölüm Direktörü Filippo Rean, Filozof Anders Indset, Borusan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur, Panteion Üniversitesi Psikolojik Bölümü Prof. Anastassios Stalikas, FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, Bilgi Üniversitesi Next Akademi, Kurucu Başkan & Akademisyen Levent Erden, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, Manifesto Market & reSITE Kurucusu Martin Barry, FYP Proje Geliştirme Kurucusu Füsun Phillipson, BKM CEO'su Zümrüt Arol Bekçe, DasDas, Kurucu Ortak ve Sanatçı Mert Fırat, Yatırımcı & Girişimci Muzaffer Yıldırım, JLL Türkiye Ülke Başkanı ve Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Accor COO Alexis Delaroff, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Tarihçi Yazar Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan, Ekonomist Cevdet Akçay, Reed Midem Gayrimenkul Bölümü, Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Sara Rozenfarb, HOM Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetim, Kurucusu Hakan Malak, EurAsia Proptech Initiative Kurucusu Mete Varas, Concrete VC Yatırım Ortağı Adam Burstovv, Akademetre Yönetim Kurulu Başkam Dr. Halil İbrahim Zeytin, EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Yazıcı, Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Şen yer alacak.